2018-08-31 04:17:33• hírek • Blikk.hu

Egyre romlik Kefir édesanyjának állapota

Tanúk meghallgatásával folytatódott az a per, amelyet Kefir édesanyja, Kecskés Katalin indított a siófoki könyvtár ellen a balesete miatt.

Az ügy 2016 szeptembere óta húzódik, az asszony egyre rosszabbul viseli igaza bizonygatását, ráadásul az állapota is romlik. Ahogy azt korábban a Blikk megírta, az énekes édesanyja a siófoki könyvtár vizes lépcsőjén gurult le, súlyos fejsérüléseket szenvedett, homloklebenye egy része elhalt, 36 százalékos, maradandó agykárosodást szenvedett. A család egymillió forintos kártérítési pert indított.
 

– Utálom, hogy az igazat kell bizonygatnom, rosszul érzem magam ebben a helyzetben – mondta a csütörtöki tárgyalás után lapunknak Katalin, aki a baleset miatt teljes személyiségváltozáson ment keresztül: a korábban mindig unokái kívánságait leső asszony manapság ingerült, feledékeny és rosszkedvű, még a tárgyaláson sem akart megjelenni.
 

Férje, Tibor kéthetente hordja feleségét pszichológushoz, ami egy éven keresztül része volt az orvosi ellátásnak, de most már a saját pénzükből fizetik.

– A pszichológus sokat segít neki – mondta Kecskés Tibor (70), Katalin férje. – Neurológiai vizsgálatra havonta megyünk, sajnos, az eredmények azt mutatják, hogy folyamatosan romlik az állapota.


További bulvárhírekért keresse fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: